facebook3

Посещения в сайта

155235
Посещения днесПосещения днес38
Общо посещенияОбщо посещения155235
Посетители в момента 8

Дата и час

Вход в сайта

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ТРАДИЦИОННАТА СРЕЩА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАРАШУТИСТИ "ПЛОВДИВ -22"

П О К А Н А

Националното ръководство (НР) на Съюза на българските парашутисти (СБП), кани всички парашутисти на традиционна годишна среща на Българските парашутисти „ПЛОВДИВ-2022”

Срещата ще се проведе в клуба на Съюза на българските парашутисти в гр. Пловдив, ул.„Братя Бъкстон” -61 на 28.08.2022г. с начален час 12.00ч.

По време на срещата ще се проведе и благотворително мероприятие за набиране на средства за подпомагане лечението в чужбина на пострадалия кадрови военнослужещ-парашутист, при изпълнение на служебните си задължения (изпълнение на планов височинен парашутен скок) с-на МИРОСЛАВ ПАВЛОВ (син на легендарния старшина, парашутен инструктор и парашутист 1-ви клас Павел Андонов Павлов –„ПАВКАТА”). МИРОСЛАВ успя да се събуди след тримесечна кома и състоянието му, значимо се подобрява с всеки изминал ден, но за окончателното му възстановяване се нуждае от специализирано лечение и рехабилитация. За лечението на с-на МИРОСЛАВ ПАВЛОВ е необходимо да се събере сумата от 150000 евро за лечение в специализирана болница в ИЗРАЕЛ или ТУРЦИЯ. което е непосилна задача за семейството му. Затова ние считаме, че е необходимо и ние парашутистите- ветерани да се включим в дарителската кампания организирана от колегите на МИРОСЛАВ.

Дарителството е акт на благотворителност, принос за дадена кауза. То е действие, чрез което се извършва безвъзмездна помощ–дарение.

„ЧОВЕК Е БОГАТ СЪС СВОЯТА ЦЕЛ, БОГАТ Е СЪС СВОЯ СОБСТВЕН ДЯЛ, НО НЕ С ТОВА, КОЕТО Е ВЗЕЛ, А С ОНОВА, КОЕТО Е ДАЛ!”

НР на СБП отправя гореща молба към всички български парашутисти - нека проявим      щедрост, добрина и човещина и дарим безвъзмездното и безусловно парични средства за лечението на Мирослав!!!

Очакваме Ви на 28.08.2022г. в клуба на СБП в гр Пловдив. За повече информация може да позвъните на GSM 0888383578 –Сирмов.

НР на СБП.               

                                                                                                              

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

За сдружението

Специални сили

Други статии