facebook3

НАЦИОНАЛНО РЪКОВОДСТВО НА СЪЮЗ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАРАШУТИСТИ

4000 Пловдив, ул. „Братя Бъкстон” -61

                                          

ДО КОМАНДИРА НА СКСО И   НАЧАЛНИК НА ГАРНИЗОН ПЛОВДИВ

ГЕНЕРАЛ - МАЙОР ЯВОР МАТЕЕВ


П
О З Д Р А В И Т Е Л Е Н А Д Р Е С

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ГЕНЕРАЛ - МАЙОР,

От името на Националното ръководство (НР) на Съюза на българските парашутисти (СБП) и лично от свое име, най-сърдечно Ви поздравявам, а чрез Вас и целия личен състав на СКСО по случай 81-та годишнина от сформирането на Парашутната дружина - Първото парашутно поделение в БА и създаване на Силите за Специални операции (ССО) на БА!

Парашутната дружина е записала славни и незабравими страници във Военната история на България, с които ние парашутистите заслужено се гордеем.

За тези 81 години развитие, нейните наследници–военните парашутисти доказаха, че имат своето важно място и роля в съвременните бойни действия. Постигнатите през годините резултати са основание за самочувствие и заслужен авторитет. С високия си професионализъм, във времето на израстване и промени в БА, поколения български парашутисти отстояваха миналото, настоящето и бъдещето на парашутните поделения от БА.

И днес Вие Наследниците на успехите на военните парашутисти по безспорен начин продължавате традицията да сте войни на честта, безпределно предани на Отечеството! Като елитен Вид войски с високия си професионализъм, със силно развитото си чувство за дълг и отговорност, със своята готовност за саможертва в името на защитата на целостта и независимостта на Отечеството ни – Република България, сте заслужили голяма признателност и уважение.

Убедени сме и вярваме, че с високия си професионализъм ще продължите, със същата любов, жар и дръзновение да отстоявате авторитета на СКСО, като влагате цялата си енергия в името на създаването на едни съвременни ССО на БА, с постоянна готовност за защитата на Родината ни.

В този празничен за Вас ден, приемете най – искрените пожелания от парашутистите от Съюза, преди всичко за крепко здраве, благополучие, щастие, сили и енергия за издигане на подготовката и престижа на ССО на БА у нас и в чужбина!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НР НА „СБП"        О.З. ПОЛК.  СИРМО ПЕТРОВ СИРМОВ

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

За сдружението

Специални сили

Други статии