facebook3

Посещения в сайта

155217
Посещения днесПосещения днес20
Общо посещенияОбщо посещения155217
Посетители в момента 5

Дата и час

Вход в сайта

С Ъ О Б Щ Е Н И Е Н А Н А Ц И О Н А Л Н О Т О   Р Ъ К О В О Д С Т В О   Н А   С Ъ Ю З А Н А  Б Ъ Л Г А Р С К И Т Е  П А Р А Ш У Т И С Т И

На 13.05.2022 г., при изпълнение на служебните си задължения (височинен парашутен скок) с-на МИРОСЛАВ ПАВЛОВ от СКСО, пострада сериозно и изпадна в кома. Благодарение на усилията на лекарските екипи от ВМА, почти три месеца по-късно, МИРОСЛАВ излезе от това състояние. Към настоящия момент Мирослав е транспортиран за продължително и скъпоструващо специализирано лечение и рехабилитация за пълното му възстановяване в медицинско заведение в Р. Турция.

Съюзът на българските парашутисти (СБП) се включи в дарителската кампания, организирана от колегите на Мирослав като за целта:

1.На 28.08.2022 г., на традиционната среща на българските парашутисти „Пловдив-22”, бяха събрани и преведени по дарителската сметка за набиране средства за лечението на Мирослав над 4600лв;

2.Членът на СБП г-н Тодор Филчев дари на семейството 1000лв;

3.Членът на СБП с-на от резерва Цеко Стефанов дари 1000лв'

4.Членът на СБП г-н Асен Стефанов /бивш военнослужещ в Парашутния полк в Пловдив, сега директор на Пловдивския общински инспекторат/ извърши парашутен скок в летателен център „Ава Скай“ в с. Ерден, обл. Монтана. Скокът му е символичен жест на подкрепа за Мирослав с посланието, че скоро го очакваме отново във въздуха. В кампанията за набиране на средства се включиха и колегите от летателния център, както и служителите от общинската администрация в Община Пловдив.

5.Националното ръководство (НР) на СБП изпрати писмо до Кмета на гр. Пловдив г-н Здравко Димитров с молба за отпускане на помощ от общината. Предстои внасяне на предложение за това, което да се гласува от Общинския съвет на 30.09.2022г.

Националното ръководство на СБП обявява, че дарителската капания продължава и всеки, който иска да дари средства за лечението на Мирослав, може да го направи, като приведе сумата по

Дарителската сметка:
„УНИКРЕДИТ БУЛБАНК“ АД
IBAN: BG69UNCR70001525005765
BIC: UNCRBGSF
Валута: ЛЕВА
Титуляр: Мирослав Павлов Павло
в

Адрес и телефон за връзка и допълнителна информация:

ул.”Братя Бъкстон” № 61, обл. Пловдив, П.К. 4000 гр. Пловдив.

GSM 0888383578, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

17. 09. 2022 г.                                

Гр.Пловдив                                     ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НР НА „СБП”

                                                      О.З. ПОЛК. СИРМО СИРМОВ

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

За сдружението

Специални сили

Други статии